martes, 15 de mayo de 2007

El PP busca punts en comú

Seguim en el repàs dels lemes de campanya de cadascuna de les formacions: avui és el torn del Partit Popular. Des del llançament del candidat, fa ja unes quantes setmanes en un acte al Port de Mataró, Paulí Mojedano ha jugat pràcticament amb un sol eslògan que pretén trencar les barreres tradicionals de les sigles "PP" i abraçar un electorat que li pot ser proper però que no acaba de veure's votant el partit d'Acebes i Zaplana: "Tenim molt en comú".

L'elecció d'aquest lema -així com el vídeo de la precampanya, on es veia un Mataró de futur sense ensenyar la cara lletja de la ciutat- són denotatius de l'estil de campanya que ha volgut imposar Paulí Mojedano: una campanya en positiu, de propostes clares i concretes, sense mostrar cap mena d'agressivitat ni sectarisme. I això Mojedano ho fa tot i saber que una campanya com la de Xavier Garcia Albiol li donaria rèdits a molt més curt termini (igual que l'opció Vidal-Quadras, tot i que deixava el PP català en la marginalitat política, era més efectiva que la de Piqué).

En els cartells de campanya el PP local usa un altre lema -"Confiança-Confianza", així en bilingüe, tot i la similitud entre les dues paraules- que és coherent amb la idea de "Tenim molt en comú", que busca generar una sensació de proximitat amb un partit que -malgrat tenir molts vots a Mataró- sovint ocupa una posició difícil, ja que està abocada a pactar amb una Convergència i Unió que perd un llençol a cada bugada.

Pel que fa als anuncis insertats als setmanaris de premsa gratuïta, a diferència de candidats com Baron, Teixidor i Mora que reprodueixen simplement el seu cartell de campanya -o en fan una aplicació-, el PP ha produït un anunci cada setmana que busca conectar amb l'actualitat. L'únic que cal lamentar són les faltes d'ortografia que apareixen en aquests anuncis -l'última divendres passat, "mil·lió"- així com les que hi ha a www.paumojedano.com, la web del candidat.

RECORDA: DIJOUS DIA 17, 2/4 de 8 del vespre, "UNA HORA PER ESCOLLIR ALCALDE"
DEBAT ENTRE ELS CINC ALCALDABLES PROMOGUT PER CAPGRÒS I MATARÓ RÀDIO

1 comentario:

Anónimo dijo...

¿ Dpnde está el peridosta que siempre me ha gustado (profesionalmete)?.

Os felicito, por publicar el enlace de botargademataró, y que haya pasado la moderación de comentarios(censura).

Espero que si os llega alguno del P.S.C. hagais lo mismo por el bien de todos los ciudadanos y nuestro derecho a ser informados.

Claro que, nunca sabré si os llega alguno así, por que teneis habilitado la moderaciónn de comentarios.

Que pena, tener una profesión y no poder hacer a veces lo que debes, y SI LO QUE LE DEBES A OTROS.

Yo sigo confiando, ya que nunca veré algo así donde los cabezones.com y por eso entro a ver si me informan con rigor e imparcialid.

Quedo expectante.