martes, 10 de abril de 2007

Després de tot, Maria Rosa Cuscó

Se’n va. Maria Rosa Cuscó deixa la primera línia de la política. L’assemblea que els independentistes han celebrat aquest vespre ha aprovat una llista en què l’actual regidora de Dona, Participació i Cooperació ocupa el cinquè lloc. Si els independentistes repetissin els resultats de 2003, Cuscó es quedaria a tres candidats d’una cadira al consistori. Està clar que no repetirà. La decisió l’ha avançat aquest dimarts l’informatiu 24 hores de TVM.

Cuscó ha tornat d’unes vacances a Cuba amb la decisió presa: vol tornar a l’ensenyament. Sembla que fins i tot s’havia plantejat desaparèixer de la llista dels independentistes. La regidora està molesta amb el partit perquè, després de tot, se la pretenia relegar al tercer lloc de la candidatura.

La gestió de Maria Rosa Cuscó ha passat sense pena ni glòria. El més destacat ha estat la creació d’un centre per a la dona a Rocafonda, recentment inaugurat. Però de la resta se n’ha parlat ben poc. En el cas d’Esquerra però, la discreció és un mèrit. Cuscó es va estrenar per substituir al dimissionari Toni Civit, a qui van convidar a marxar acusat de mobbing. Va donar la cara davant dels socis de govern. Va aguantar estoicament una retallada competencial. Es va haver d’entendre amb Genís Bargalló, un company de partit desvergonyit, que primer va dimitir i després va trencar el carnet d’ERC amb l’excusa de la reedició del tripartit. El tercer lloc no li compensa i s’ha enfadat.

Després de tot, Maria Rosa Cuscó se’n va.

No hay comentarios: